Bereikbaarheid

BELANGRIJK: Van 4 januari tot 4 april is de Maastunnel van noord naar zuid elke nacht gesloten van 22.00 tot 06.00 in verband met werkzaamheden aan het plafond en de tunnelwanden. In het weekeinde is de tunnel volledig afgesloten. Autoverkeer zal via de Erasmusbrug geleid worden.

LET OP: het verkeer van zuid naar noord kan wel door de Maastunnel tijdens de werkzaamheden!

Eigen vervoer

Voor een routebeschrijving naar Ahoy kantoor, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P1, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P2 en P3, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P4, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P5, klik hier.
Voor een routebeschrijving naar P6, klik hier.

Uiteraard is Ahoy Rotterdam ook prima bereikbaar per fiets. Op het voorterrein kunt u uw fiets (onbewaakt) stallen in de daarvoor bestemde fietsenrekken.

Openbaar vervoer

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Een wegwerpkaartje met 2 metroreizen koopt u eenvoudig bij de ingang van de metro. U kunt ook een OV-chipkaart bestellen via de webshop van de RET op www.ret.nl. Hier vindt u ook meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Wil je met het OV naar Ahoy Rotterdam klik dan hier om je reis te plannen.

Parkeren

Parkeren kunt u op ons parkeerterrein voor € 12,50 per auto. Het tarief voor touringcars is € 45,00. Afhankelijk van het aantal bezoekers van de desbetreffende beurs en/of het evenement, betaalt u het tarief bij het oprijden van het terrein en kunt u na afloop meteen wegrijden. Dit alles is na te lezen bij onze veelgestelde vragen.

Wilt u tijdens uw bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer uw parkeerplaats met parkeergarantie. Klik hier om uw parkeerkaart à € 17,50 te bestellen.

Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug. Op www.vananaarbeter.nl en www.anwb.nl kunt u de actuele verkeersinformatie vinden.

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Ahoy Rotterdam in te zien.

Taxi

Ahoy beschikt over een taxistandplaats waar na evenementen voldoende taxi’s staan om u weer veilig naar huis te brengen.
Let er bij het kiezen van een taxi wel op of deze is aangesloten bij het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX). Alleen dan bent u verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare taxiservice. U herkent een keurmerk taxi aan hun daklicht en zijn individueel herkenbaar aan een uniek nummer op dit daklicht.

Vliegtuig

Ook voor uw buitenlandse relaties is Ahoy een gunstige ontmoetingsplek. Via Schiphol Amsterdam Airport en verder met de taxi of de trein; met ongeveer een uurtje zijn ze bij Ahoy. Daarnaast is Rotterdam The Hague Airport uiteraard een goede optie, gezien de frequente verbindingen met Londen en andere Europese (hoofd)steden.